Пушен свински врат със зеленчуци по Троянски

Рецепта за Пушен свински врат със зеленчуци по Троянски

Лесна и вкусна рецепта за пушен свински врат със зеленчуци по Троянски, която ще зарадва почитателите на традиционните ястия.

Продукти
  • 600-800гр пушен свински врат Родопа Троян
  • 1 пакет замразени зеленчуци – микс /според вкуса/;
  • 1 кубче бульон /или вегета/, разтворено в 1 ч.ч. гореща вода;
  • 1/4 пакетче краве масло

Свински пушен врат Родопа Троян

Приготовление:

Нарязаният на парчета пушен свински врат, зеленчуците, кравето масло и чаша вода с бульона се слагат в глинен гювеч за час във фурна на 160 градуса.