Карначета на грил тиган

Карначета на грил тиган

Вкусна и бърза рецепта за карначета на грил тиган с мед и горчица

Стане ли дума за карначета думите са излишни! Тези вкусни наденички спадат към най-обичаните, най-често приготвяните и най-универсалните ястия във всеки дом . Сервирани с подходящата гарнитура карначета могат да бъдат сервирани за обяд или вечеря, а ако сложите карначе в хлебче може да си го хапнете дори и за закуска.

Продукти

700 гр карначета Родопа Троян
1 с.л. дижонска горчица
2 с.л. мед
2 стръка мащерка или босилек
Сол
Черен пипер

Приготовление:

Смесете меда, горчицата, мащерката и щипка сол и черен пипер. Навийте наденичката на кръг и поставете шишче, за да я фиксирате в този вид.
Намажете карначето със сместа с горчицата, меда и подправките.

Изпържете до готовност и добавете зелнечуци по избор за гарнитура.