Родопа Троян със специално участие във „Фестивал на Сливата и Сливовата ракия” 21-23 септември 2019г.

Родопа Троян със специално участие във „Фестивал на Сливата и Сливовата ракия” 21-23 септември 2019г.

троянска сливоваEдин от най-атрактивния и вкусен празник в Троянския район е „Фестивалът на Сливата и Сливовата ракия🥃”, който се провежда ежегодно в края на месец септември, с многобройни посетители от цялата страна и чужбина.

Организира се от Община Троян и включва богата развлекателна и фолклорна програма, тематични дегустации и конкурси, атракции за деца.

🇧🇬„Родопа Троян” за поредна година ще бъде специален участник в празничното събитие и ще представи на своя щанд Троянски мезета и български месни деликатеси приготвени в духа на типичния за Балканджиите качество и стил.

Родопа Троян със специално участие във „Фестивал на Сливата и Сливовата ракия” 21-23 септември 2019г.

🍴Гостите на нашия вкусен щанд ще имат удоволствието да дегустират „Троянски суджук със сушени сини сливи“ , „Троянска луканка“, и “Троянски суджук”, както и останалите месни продукти и деликатеси на 🇧🇬„Родопа Троян“.

По стар троянски обичай Троянският суджук се произвежда от подбрано свинско и говеждо месо, в съчетание с перфектна селекция от балкански подправки.

Това изкусно направено мезе може да плени всички почитатели на истинския български деликатес- с отличния си вкус и уникален аромат, гарантирани от изпитаната рецептура за производство на продукта.

🏷Троянският Суджук със сини сливи е мезе, което се отличава с мекия си и ненатрапчив вкус, резултат от подбрано телешко месо, комбинация от уханни подправки и узрели в Балкана сини сливи с уникален вкус и аромат. Умелото и продължително сушене в комбинация с планински плод допълнително изгражда изтънчения вкус на този продукт.

Телешки суджук със сини сливи! Истински вкус от Балкана

🏷Троянската луканка е умело изсушена, направена от висококачествено свинско и говеждо месо с малко мазнини, което се смила и смесва с ароматни балкански млени подправки, по стара троянска домашна рецепта и се отличава с високо качество и автентичен вкус. Готовият продукт е със специфичен мек аромат и вкус на зряло месо и подправки.

🏷За любителите на сланинката сме направили специална с планински билки!

Всички деликатеси гарантират уникални вкусови качества, автентични балкански аромати, които ще Ви потопят в духа на местните традиционни и вкусове.

Бъдете наши гости!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *