Гулаш със свинско месо

Гулаш със свинско месо

Вкусна и лесна рецепта за гулаш със свинско месо

Гулашът със свинско месо е едно любимо ястие, което  е изключително подходящо за обяд или вечеря. Рецептата за гулаш със свинско месо има изчистен вкус, без добавени излишни подправки, като това дава възможност да се насладите на истинския вкус на съставките му. Това вкусно ястие от свинско месо си приготвя лесно и бързо и е подходящо и за най-начинаещите готвачи. Рецептата за свински гулаш има много вариации, включително и по отношение на месото.

Вижте как да приготвите вкусен гулаш у дома и очаровайте всички у дома!

Продукти

600 гр свинско месо Родопа Троян
1/2 ч. л. смлян кимион
1 с.л. олио
2 с.л нарязана целина
2 скилидки чесън
1 глава лук
2 моркова
3 печени чушки
100 г пасирани стерилизирани домати
2 с л брашно
2 ч. л. червен пипер
2 ч.л. сол

Приготовление

Месото се нарязва на дребно, лукът – наситно. Олиото се загрява, лукът се запържва за минута на умерен огън след което се поръсва с червен пипер, разбърква се и маха от котлона. Слага се месото и се посолява. Налива се 1 л. гореща вода и кипва. Гулашът се вари 20-30 минути докато омекне месото. Добавят се морковите. Подправя се с кимион и се вари още 20 минути под капак на тих огън. Накрая се добавят брашното, доматите и ситно нарязани печени чушки. Поръсва се с целина и вари за 10 минути.