10 години Родопа Троян – Традиции с бъдеще

Родопа Троян отбелязва своя 10 годишен юбилей!

Ние държим на българските традиции и обичаи, на историята и приемствеността между поколенията! Създадена на 05 март през далечната 2014г. от инж.Мария Пенкова и инж. Петко Пенков, дипломирани инженер-технолози с опит в месопреработката, днес компания Родопа Троян е една от най-предпочитаните марки за български колбаси.

С цената на неуморен труд и постоянство, знания и иноваторско мислене Родопа Троян още в самото начало се утвърди като лидер в производството на висококачествени месни продукти и деликатеси. Разполагаме със собствено модерно месопреработвателно предприятие в гр. Троян с разгъната площ от 2000 кв.м., което отговаря на всички европейски изисквания.

Създадените от нас с много любов и внимание троянска луканка, суджук, филе, сушени деликатеси, шунка, кренвирши, бекон, кайма могат да задоволят всеки изискан вкус, да разгърнат кулинарните Ви умения и да направят всеки повод специален и запомнящ се.

Нашата формулата за успех е всеотдайност и стремеж към непрекъснато подобряване и развитие, висок професионализъм, без компромиси към качеството, коректност и лоялност към клиентите и партньорите ни. Изключително важен за нас е екипа от специалисти, с които работим.

Стараем се да имаме удобства при работа, спокойствие и партньорство, взаимно уважение, които са основен фактор за успешното развитие на фирмата. Днес при нас работят над 55 души – квалифицирани специалисти, които считаме за част от нашето семейство и заедно изграждаме облика на една модерна и просперираща в месопреработката фирма.

Благодарим Ви, че избирате колбасите иа Родопа Троян и ни правите част от Вашата трапеза в делници и скъпи моменти! Вкусът на традицията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *