Телешка луканка 0.180кг

Насладете се на неповторимия и уникален вкус на 🏷Телешка луканка от Родопа Троян !
Траен сурово-сушен деликатес класика на българската трапеза, който прави всеки ден празник!🍷

Отзиви


Все още няма отзиви.

Be the first to review “Телешка луканка 0.180кг”